Opleidingen

Beroepsgoederenvervoer

Uw medewerkers verdienen een echte vakopleiding, die zowel hen als uw bedrijf verder helpt. Daarvoor bent u bij Agere aan het juiste adres. Wij zijn hét Vakcentrum voor Transport, Logistiek en Mobiliteit dankzij onze jarenlange ervaring en de hoogstaande kwaliteit van de opleidingen die wij bieden. Naast de opleidingen tot vrachtwagenchauffeur bieden wij nog diverse andere rijopleidingen, logistieke opleidingen, na- en bijscholingstrajecten (zoals Code 95) en opleidingen op het gebied van Management & Veiligheid. Uw medewerker kan de opleiding tot Chauffeur goederenvervoer in veel gevallen afsluiten met een landelijk erkend mbo-diploma (BBL).

Waar uw bedrijf ook gevestigd is, onze opleidingen zijn te volgen in het hele land. We kunnen zelfs de opleiding bij u op het bedrijf verzorgen als u dat wilt. Het opleidingstraject stemmen we samen met u af op uw wensen en behoeften. We houden bovendien de kosten zo laag mogelijk voor u door onze kennis van wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden. Om dit te realiseren, maken we graag samen met u een maatwerkplan voor opleidingen op het gebied van beroepsgoederenvervoer.

U kunt bij ons terecht voor opleidingen tot:

De details van de opleiding en de invulling hangen in grote mate af van uw specifieke wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij komen langs en stellen samen met u een plan op dat u en uw bedrijf verder brengt.

CONTACT

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente