Iedere vijf jaar moeten uw chauffeurs zich volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid Code 95 minimaal 35 uur verplicht nascholen conform gestelde richtlijnen. Anders is beroepsmatig rijden niet meer toegestaan. Bij Agere bent u aan het juiste adres. Neem contact op voor een advies op maat.

Maatwerk
Voor de verplichte nascholing van een buschauffeur verzorgen wij een scala aan theorie- en praktijkonderdelen. Een greep uit ons aanbod: schadepreventie, digitale tachograaf, chauffeursdag en sociale vaardigheden, klantgericht communiceren, toegankelijk vervoer, BHV of omgaan met agressie, Het Nieuwe Rijden (HNR), manoeuvreren met de bus of rijoptimalisatie.

Samen met u stelt Agere een maatwerkplan op dat aansluit op de behoeften van uw bedrijfsvoering en uw medewerkers. Het is voorgeschreven dat de inhoud bestaat uit voor Code 95 gecertificeerde cursussen. Ook is wettelijk vereist dat uw medewerkers van de 35 uur nascholing minimaal zeven uur een praktijktraining moeten volgen. Verder kunt u zelf bepalen hoe u de verplichte nascholing vorm geeft.

Vakmensen zijn goud waard. Ons doel is daarom om niet enkel te voldoen aan de wettelijke normen en bepalingen. In uw nascholingstraject worden de mogelijkheden die er zijn voor het verder professionaliseren van uw chauffeurs ten volle benut. Door onze kennis en ervaring zijn wij bovendien in staat om zelfs de specifieke inhoud van de cursussen of modules waar u voor kiest zo veel mogelijk af te stemmen op uw wensen en op uw bedrijf.

Vakmanschap
Uw medewerkers ronden de verschillende nascholingsonderdelen af met een examen of zij ontvangen een getuigschrift als bewijs van deelname. Zodra uw medewerker 35 uur nascholing heeft gevolgd, kan de geldigheid van de Code 95 worden verlengd. Hierna is hij of zij weer voor vijf jaar rijbevoegd.

Ook het volgen van aanvullende praktijkmodules is mogelijk. Een aantrekkelijke optie. Daarmee beschikt uw medewerker over extra competenties, die hem of haar een beter vakman of -vrouw maken.

Kosten
Bij Agere bieden we hoge kwaliteit tegen een zo laag mogelijke prijs. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van uw wensen. Ook kunnen interessante subsidiemogelijkheden een aanzienlijke invloed op de totaalprijs hebben. Wij hebben alle kennis rondom subsidieverlening in huis.

CONTACT
  Agere boek
 

Factsheet Nascholing (Code 95)

Klik op onderstaande button voor de factsheet Nascholing (Code 95) in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente