Intro

Voor aankomende buschauffeurs begint de route naar vakmanschap bij Agere. Van een buschauffeur wordt tegenwoordig nogal wat verwacht. Hij is niet alleen rijbevoegd en verantwoordelijk voor de veiligheid van zijn passagiers, maar ook moet hij klantgericht, communicatief en behulpzaam zijn. Kortom, hij is in alle opzichten een professional. Agere heeft daarvoor de juiste opleidingen in huis. De basisopleiding is het behalen van het rijbewijs D inclusief de vakbekwaamheid Code 95 voor de komende 10 jaar! Hiermee kunt u volstaan, maar als u een buschauffeur wilt die uitblinkt door vakmanschap dan kiest u voor de rijopleiding, aangevuld met een aantal vakgerichte theoretische en praktische componenten. Daarmee maken we het verschil. Agere helpt uw organisatie verder!

Opleiding

Buschauffeur

Rijbewijs

Diploma

Nascholing

Elke buschauffeur is wettelijk verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing te volgen in het kader van het onderhouden van de vakbekwaamheid Code 95. Ook kan er een behoefte zijn medewerkers te laten scholen/trainen op specifieke onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan Het Nieuwe Rijden, Levensreddend Handelen, Veiligheidstrainingen, Toegankelijkheid en Schadepreventie.

Agere heeft alle opleidingen in huis en is in staat samen met u een traject te ontwerpen, dat is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Voor de verplichte nascholing vakbekwaamheid kunt u kiezen uit een scala aan Code 95 gecertificeerde cursussen. Zie voor meer informatie de pagina Nascholing (Code 95).

Kosten

Aanbod

  Agere boek
 

Factsheet Touringcarchauffeur/ Buschauffeur

Klik op onderstaande button voor de factsheet Buschauffeur/Touringcarchauffeur in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente