Intro

Een opleiding tot heftruckchauffeur is vooral interessant voor medewerkers van logistieke centra of een magazijn, die pallets laden of lossen vanuit vrachtauto`s of stellingen. Uw medewerker moet verantwoord en veilig kunnen omgaan met de heftruck en de veiligheid om hem heen bewaken. Het is dan ook van groot belang voor uw medewerker om te beseffen dat er veel gevaren bestaan bij het besturen van een vorkheftruck. Agere zorgt voor extra kennis en vaardigheden binnen uw organisatie.

Opleiding

Heftruckchauffeur

Om heftruckchauffeur te kunnen worden moet uw medewerker minimaal 16 jaar zijn. Met het behalen van het heftruckcertificaat is hij of zij bevoegd het beroep van heftruckchauffeur uit te oefenen. Voor deze opleiding zijn voor werkgevers aantrekkelijke subsidiemogelijkheden van toepassing. Neem contact met ons op voor advies op maat.

Onze opleiding heftruckchauffeur duurt in totaal twee dagen. De theorie bestaat hoofdzakelijk uit basiskennis over materiaal en materieel, belading en belasting, techniek en veiligheid en wet- en regelgeving.

Voor de cursus die leidt tot het behalen van het heftruckcertificaat komt in de praktijk kennis terug over de rijklaarcontrole, besturen en gebruik van de vorkheftruck, lastbehandeling en technische bediening.

Diploma

Nascholing

Kosten

Aanbod

  Agere boek
 

Factsheet Heftruckchauffeur

Klik op onderstaande button voor de factsheet Heftruckchauffeur in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente