Intro

Een logistiek medewerker zorgt voor alles wat het magazijn in- en uitgaat. Dat magazijn hoort schoon en opgeruimd te zijn. Binnenkomende goederen worden ontvangen en opgeslagen. Goederen die verzonden worden, worden verzameld en verzendklaar gemaakt door uw medewerkers. De voorraad wordt regelmatig geïnventariseerd. Uw medewerkers werken met zowel het inventarisatiesysteem als heftrucks. Wij helpen uw organisatie verder door vakbekwame medewerkers op te leiden die tegelijk werken en leren.

Opleiding

Logistiek medewerker

U kunt ervoor kiezen uw medewerker cursussen en trainingen op specifieke onderdelen te laten volgen. Samen kunnen we een programma samenstellen uit de vele mogelijkheden die ons aanbod biedt. Maar u kunt ook besluiten uw medewerker de mbo-opleiding voor logistiek medewerker te laten volgen. Niet alleen behaalt hij dan het officiële mbo-diploma Logistiek medewerker en is hij allround opgeleid, ook stemmen we de opleiding af op de wensen van u en uw medewerker. U krijgt een vakman als medewerker, die ook nog eens klaar is voor een volgende stap in zijn professionalisering. En dat ook nog eens tegen relatief lage kosten.

In de mbo-opleiding Logistiek medewerker is uw medewerker één middag/avond in de week kwijt aan de opleiding. Tijdens die middag/avond worden onder meer de volgende onderdelen behandeld: goederenontvangst, goederenopslag, verzamelen van goederen, verzendklaar maken en voorraad inventariseren, rekenen, informatica, beroepsgericht Duits of Engels, laden/lossen en orderpicken.

Bij uw organisatie, die als leerbedrijf fungeert, leert uw medewerker de kneepjes van het logistieke vak en de vaardigheden van een logistiek medewerker. De theorie wordt middels opdrachten vertaald naar de praktijk. Eén van onze ervaren docenten zorgt voor de praktijkbegeleiding van uw medewerker.

Diploma

Nascholing

Kosten

Aanbod

  Agere boek
 

Factsheet Logistiek medewerker

Klik op onderstaande button voor de factsheet Logistiek medewerker in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente