Intro

Als organisatie wilt u verder komen. Agere helpt u daarbij door in samenwerking met u uw medewerker op te leiden tot logistiek supervisor. Hij coördineert en begeleidt de werkzaamheden in het magazijn om te zorgen voor een optimale goederenstroombeheersing. Uw logistiek supervisor werkt in het magazijn en op kantoor. In het magazijn stuurt hij alle activiteiten aan die te maken hebben met ontvangst, controle, inslag, beheer, picking en shipping van de goederen. U weet daardoor zeker dat het werk van de mensen in het magazijn zo goed mogelijk wordt uitgevoerd, tegen zo laag mogelijk kosten. Ook het leidinggeven aan de medewerkers op de afdeling en de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van het personeelsbeleid is aan uw logistiek supervisor wel besteed. Allemaal dankzij de kwaliteit die Agere biedt. Wij halen het beste uit uw medewerkers!

Opleiding

Logistiek supervisor

U kunt uw medewerker bij Agere cursussen en trainingen laten volgen op specifieke onderdelen. Samen met u stellen we een programma op uit de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. In plaats daarvan kunt u ook besluiten uw medewerker de mbo-opleiding voor logistiek teamleider te laten volgen. Niet alleen behaalt hij dan het officiële mbo-diploma Logistiek teamleider, ook stemmen we de opleiding af op de wensen van uw organisatie en uw medewerker. Zo krijgt u uiteindelijk een vakman als medewerker, op en top professional, tegen relatief lage kosten.

De theorie van de mbo-opleiding Logistiek supervisor die uw medewerker volgt neemt één middag/avond in de week in beslag. Tijdens die middag/avond komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod: input leveren voor beleid, uitvoeren van beleid, aansturen logistiek proces, uitvoeren personeelsbeleid, onderhoud zakelijke contacten, Nederlands, rekenen/wiskunde, informatica en beroepsgericht Engels.

Tijdens de opleiding fungeert uw organisatie als leerbedrijf. Uw medewerker leert daar de kneepjes van het logistieke vak en de vaardigheden van een logistiek supervisor. De theorie vertalen we door middel van opdrachten naar de praktijk. Eén van onze ervaren docenten zorgt voor de praktijkbegeleiding van uw medewerker.

Diploma

Mocht uw medewerker alleen specifieke cursussen en/of trainingen hebben gevolgd bij Agere, dan krijgt hij na afloop een bewijs van deelname uitgereikt. Heeft uw medewerker de complete mbo-opleiding gevolgd, dan sluiten we dit af met de uitreiking van het mbo-diploma Logistiek supervisor.

Nascholing

Voor een logistiek supervisor bestaan er talloze certificaten op het gebied van veiligheid, ARBO, BHV, heftruck en reachtruck. Neem voor een afgestemd advies contact met ons op of zie voor meer informatie de pagina Nascholing/Code 95.

Kosten

De kosten van de mbo-opleiding Logistiek supervisor hangen nauw samen met mogelijkheden voor subsidie, die een aanzienlijke invloed op de totaalprijs hebben. Agere heeft alle kennis rondom subsidieverlening in huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie.

Aanbod

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord! Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod van Agere voor Logistiek supervisors

  Agere boek
 

Factsheet Logistiek supervisor

Klik op onderstaande button voor de factsheet Logistiek supervisor in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente