Intro

Voor een organisatie die een enthousiaste logistiek teamleider wil laten opleiden begint de route naar de toekomst bij Agere. Na het behalen van onze mbo-opleiding geeft uw logistiek teamleider leiding aan medewerkers in het magazijn/het distributiecentrum bij de goederenontvangst en –opslag. Hij of zij zorgt daarnaast voor het verzendklaar maken en de voorraadinventarisatie, maakt de planning en werkverdeling en geeft instructies. Ook bewaakt en controleert de logistiek teamleider de uitvoering van het werk en stuurt bij waar nodig. Motiveren van uw andere medewerkers en zorgen voor een goede sfeer in het team is eveneens belangrijk. Dit zijn allemaal zaken waar Agere rekening mee houdt bij het opleiden van uw logistiek teamleider, die daarvoor tegelijkertijd werkt en leert. Kies ook voor kwaliteit, wij helpen uw organisatie verder!

Opleiding

Logistiek teamleider

U kunt uw medewerker bij Agere cursussen en trainingen laten volgen op specifieke onderdelen. Samen stellen we een programma op uit de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden. In plaats daarvan kunt u ook besluiten uw medewerker de mbo-opleiding voor logistiek teamleider te laten volgen. Niet alleen behaalt hij dan het officiële mbo-diploma Logistiek teamleider, ook stemmen we de opleiding af op de wensen van uw organisatie en uw medewerker. Zo krijgt u uiteindelijk een vakman als medewerker, op en top professional, tegen relatief lage kosten.

Met de mbo-opleiding Logistiek teamleider is uw medewerker één middag/avond in de week bezig met de theorie. Tijdens die middag/avond worden onder meer de onderdelen coördineren en meewerken behandeld, naast onderwerpen als rekenen, Nederlands en beroepsgericht Engels.

Uw organisatie fungeert als leerbedrijf, waarbij uw medewerker de kneepjes van het logistieke vak en de vaardigheden van een logistiek teamleider leert. De theorie wordt vertaald naar de praktijk door middel van opdrachten. Eén van onze ervaren docenten zorgt voor de praktijkbegeleiding van uw medewerker.

Diploma

Nascholing

Kosten

Aanbod

  Agere boek
 

Factsheet Logistiek teamleider

Klik op onderstaande button voor de factsheet Logistiek teamleider in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente