Opleidingen

European Senior Logistician (ESLog)

Ook voor de beste scholing op het gebied van Logistiek Management (hbo-niveau) in Twente en omstreken, zit u bij Agere goed. Samen met de gerenommeerde Wagner Group uit Groningen, bieden we u dé Europees erkende deeltijdopleiding 'European Senior Logistician' (ESLog) in Almelo.

ESLog sluit perfect aan op mbo 4 werk- en denkniveau met relevante praktijkervaring. Voorraadbeheerders, magazijnchefs, productieplanners, transportplanners, medewerkers customer service, inkopers, logistiek managers en andere logistieke professionals, kunnen zich met deze opleiding verder bekwamen in hun vakgebied. Het lesprogramma wordt verzorgd door gekwalificeerde docenten met een ruime staat van dienst en vindt plaats op een beperkt aantal dagdelen met een middag- en avondprogramma.

Voor een officieel erkend ESLog-diploma moeten minimaal zes deelmodules positief worden afgesloten met een landelijk examen. De examens worden afgenomen op de leslocatie, door VLM Stichting Logistieke Examens (sLe) en onder toezicht van het European Logistics Association (ELA). Drie modules zijn verplichte onderdelen en de verdere modules zijn vrij in te vullen. 

Vaststaande modules:
Basic Supply Chain Concepts 
Core Management Skills 
Supply Chain Flows & Networks

Keuzemodules:
Warehouse Management
Inventory Management
Transport Management
Production Planning
Sourcing & Procurement

Door deze opzet kunnen alle deelnemers hun ESLog-opleiding voor een groot deel naar wens samenstellen en de nodige tijd nemen om het volledige diploma te behalen. Iedere behaalde deelmodule levert een Europees erkend certificaat op en deze is onbeperkt geldig. Zelfs het volgen van een enkele module is dus een prima optie.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

CONTACT

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente