Opleidingen

Mobiliteit

Sinds jaar en dag zijn wij dé opleider voor vakmensen in de automobielbranche (personenwagen en bedrijfswagens), de tweewielerbranche en de schade- en herstelbranche in de regio Twente en daarbuiten. Denk daarbij aan monteurs op de verschillende niveaus (van assistent tot technisch specialist), schadeherstellers en autospuiters. In onze werkplaatsen maken wij gebruik van nieuwe technologie, zoals hybride voertuigen en telematica. Onze professionele medewerkers zijn daarop geschoold. Ons vakmanschap helpt uw organisatie verder!

Als opleider die bij de tijd wil blijven, zijn wij geïnteresseerd in samenwerkingsverbanden met bedrijven en instellingen. Hoewel wij zelf de nodige activiteiten ontplooien op dit gebied, waarderen wij het zeer als u ook contact met ons legt. Een afspraak is snel gemaakt en in een gesprek kunnen we onderzoeken waar mogelijkheden tot samenwerking liggen. Onze insteek is in alle opzichten transparant en een open kanaal voor kennisuitwisseling ondersteunen wij van harte.

Dat sluit ook aan bij onze maatschappelijke opdracht: wij zijn een instelling die kennis verzamelt, bundelt en weer ter beschikking stelt aan de markt. Dat vindt u terug in ons aanbod van standaardopleidingen, maar dat kan ook in maatwerk.

Bij Agere bent u aan het juiste adres voor een ideale samenwerking die leidt tot nog meer vakmanschap.

CONTACT

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente