Agere verzorgt tal van algemeen erkende en gecertificeerde nascholingscursussen en -trajecten voor uw medewerkers. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Met Agere komt u verder. Neem contact met ons op voor een advies op maat.

Maatwerk
Agere verzorgt een enorm aanbod aan gerichte theorie- en praktijkonderdelen voor nascholing. Niet alleen de verplichte nascholing beroepschauffeurs (Code 95), maar ook diverse na- en bijscholingscursussen op het gebied van bijvoorbeeld heftruckopleidingen, Het Nieuwe Rijden en rijvaardigheid voor de taxibranche. Of na- en bijscholing in het kader van Management & Veiligheid zoals ADR, ARBO, BHV en VCA. Vraag naar de mogelijkheden.

Bij het inrichten van passende nascholing voor uw medewerkers richten wij ons geheel naar uw specifieke wensen en behoeften. Samen met u maakt Agere een maatwerkplan waarmee u vooruit kunt.

Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij de specifieke inhoud van de cursussen of modules waar u voor kiest zo veel mogelijk afstemmen op uw wensen. Bovendien houden wij rekening met uw bedrijfsvoering in de planning en lestijden van uw nascholingstraject.

Vakmanschap
Vakmanschap is meesterschap. En uw menselijk kapitaal. Na afloop beschikken uw medewerkers over juist die kennis en vaardigheden die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijf of organisatie. Uw medewerkers ronden de verschillende nascholingsonderdelen af met een examen of zij ontvangen een getuigschrift als bewijs van deelname.

Bij Agere is het zelfs mogelijk dat uw medewerkers een nascholingstraject afsluiten met een landelijk erkend mbo-diploma. In vele gevallen een aantrekkelijke optie. Daarmee beschikt uw medewerker immers over extra competenties, die hem of haar een beter vakman of -vrouw maken.

Kosten
Echte kwaliteit tegen geringe kosten. Dat is ons aanbod. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van uw wensen. Ook zijn er interessante subsidiemogelijkheden die een behoorlijke invloed op de totaalprijs kunnen hebben. Agere heeft alle kennis rondom subsidieverlening in huis.

CONTACT
  Agere boek
 

Factsheet Nascholing (Code 95)

Klik op onderstaande button voor de factsheet Nascholing (Code 95) in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente