Opleidingen

Nascholing (Code 95)

Agere verzorgt tal van gecertificeerde nascholingscursussen en -trajecten. Zowel voor de verplichte Code 95, als voor algemeen erkende nascholing. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Samen maken we een plan op maat waarmee u verder komt.

Code 95
Volgens de Richtlijn Vakbekwaamheid moeten buschauffeurs, touringcarchauffeurs en vrachtwagenchauffeurs iedere vijf jaar 35 uur nascholing volgen. Agere kan deze verplichte Code 95 zodanig voor u invullen dat uw chauffeurs niet alleen voldoen aan de gestelde richtlijnen, maar ook beschikken over juist die kennis en vaardigheden die van toegevoegde waarde zijn voor uw bedrijfsvoering.

Algemeen
Het brede nascholingsaanbod van Agere kan qua inhoud en planning geheel naar uw specifieke wensen worden ingericht. Samen vinden we een uitkomst die aansluit op de behoeften van uw medewerkers en uw bedrijf. Tegen geringe kosten. In bepaalde gevallen is het zelfs mogelijk dat uw medewerkers hun nascholingstraject afsluiten met een landelijk erkend mbo-diploma.

Ons nascholingsaanbod:

CONTACT

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente