Opleidingen

Agere is hét Vakcentrum voor Transport, Logistiek en Mobiliteit. Wij zijn uw kennispartner en vakopleider. Op basis van uw wensen verzorgen wij een breed scala aan rijopleidingen, logistieke opleidingen, na- en bijscholingstrajecten zoals Code 95 en veiligheid- en managementopleidingen. In veel gevallen is het mogelijk de opleiding af te sluiten met een landelijk erkend mbo-diploma. Onze opleidingen, trainingen en cursussen zijn te volgen in het hele land en indien gewenst ook bij u op het bedrijf.

Samen met u ontwerpen we een opleidingstraject dat aansluit op de behoeften van uw bedrijf. Door onze kennis van wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden houden we de kosten zo laag mogelijk.

U kunt bij ons terecht voor opleidingen op het gebied van:

Niet alle opleidingen zijn op deze website tot in detail weergegeven. Ons aanbod is omvangrijk en de invulling hangt vaak af van uw specifieke wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij komen bij u langs en stellen samen met u een plan op dat u en uw bedrijf verder brengt. Of bezoek eerst onze opleidingswebshop.

CONTACT

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente