Opleidingen

Personenvervoer

Als werkgever op het gebied van personenvervoer weet u dat de kwaliteit van dienstverlening mede samenhangt met goed geschoolde en vakbekwame medewerkers. Daar kan Agere u bij helpen. Wij kennen de branche en wij kunnen voldoen aan uw eisen. Het brede aanbod op het gebied van opleidingen maakt ons tot hét Vakcentrum voor Transport, Logistiek en Mobiliteit. Naast rijopleidingen op het gebied van personenvervoer bieden wij ook logistieke opleidingen, na- en bijscholingstrajecten (zoals Code 95) en veiligheid- en managementopleidingen. Een landelijk erkend mbo-diploma is in veel gevallen de afsluiting van onze opleidingen. Wij zijn actief in het hele land, ook op uw het bedrijf als u dat wenst.

U kent de behoeften van uw bedrijf en medewerkers het beste. Samen met u ontwerpen we daarom een opleidingstraject in de vorm van een maatwerkplan dat aansluit op deze wensen. Maak gebruik van onze kennis van wet- en regelgeving en subsidiemogelijkheden om de kosten zo laag mogelijk te houden.

U kunt bij ons terecht voor opleidingen tot:

Niet alle details van de opleidingen op het gebied van personenvervoer kunnen we hier weergeven. Het pakket is omvangrijk en gevarieerd en de invulling hangt af van uw specifieke wensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij komen langs en stellen samen met u een plan op dat u en uw bedrijf verder brengt.

CONTACT

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente