Intro

Agere haalt het beste uit uw medewerkers en helpt zo uw organisatie verder. Zo leiden we bijvoorbeeld uw medewerker op tot planner wegtransport. Hij wordt een spin in het web bij uw transportbedrijf en het aanspreekpunt voor chauffeurs en opdrachtgevers. Aan de hand van de binnengekomen transportopdrachten stelt de planner ritten samen en maakt hij een routevoorstel. U wilt chauffeurs en vrachtwagens zó inzetten, dat een transport op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd. Daar dragen wij aan bij. Na afronding van de opleiding is uw medewerker het aanspreekpunt voor de chauffeurs waaraan hij dagelijks leiding geeft. Precies zoals u het graag ziet!

Opleiding

Planner wegtransport

Bij Agere kunt u uw medewerker cursussen en trainingen laten volgen op specifieke planningsonderdelen. Samen met u stellen we uit de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden een programma op. U kunt ook besluiten uw medewerker de mbo-opleiding voor planner wegtransport te laten volgen. Niet alleen behaalt hij dan het officiële mbo-diploma Planner wegtransport, we stemmen de opleiding ook helemaal af op de wensen van uw organisatie en uw medewerker. Zo wordt uw medewerker een echte vakman die professioneel is opgeleid tegen relatief lage kosten.

De theorie van de mbo-opleiding Planner wegtransport betekent voor uw medewerker één middag/avond in de week leren. Tijdens die middag/avond komen onder meer de volgende beroepstaken en onderwerpen aan bod: communicatie en leidinggeven, planning en organisatie, plannen van wegtransport, Nederlands, rekenen en beroepsgericht Engels en Duits.

Tijdens de opleiding fungeert uw organisatie als leerbedrijf. Hier leert uw medewerker de kneepjes van het planningsvak en de vaardigheden van een planner wegtransport. Door middel van opdrachten vertalen we de theorie naar de praktijk. Eén van onze ervaren docenten zorgt voor de praktijkbegeleiding van uw medewerker.

Diploma

In het geval dat uw medewerker alleen specifieke cursussen en/of trainingen volgt bij Agere, dan krijgt hij na afloop een bewijs van deelname uitgereikt. Volgt uw medewerker de complete mbo-opleiding, dan wordt dit afgesloten met de uitreiking van het mbo-diploma Planner wegtransport.

Nascholing

Nascholing voor een planner wegtransport kan op talloze manieren. Er zijn vele certificaten op het gebied van veiligheid, ARBO, BHV, heftruck en reachtruck. Neem voor een afgestemd advies contact met ons op of zie voor meer informatie de pagina Nascholing (Code 95).

Kosten

De kosten van de mbo-opleiding Planner wegtransport hangen nauw samen met mogelijkheden voor subsidie, die een aanzienlijke invloed op de totaalprijs hebben. Agere heeft alle kennis rondom subsidieverlening in huis. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw organisatie.

Aanbod

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord! Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod van Agere voor Planners wegtransport

  Agere boek
 

Factsheet Planner wegtransport

Klik op onderstaande button voor de factsheet Planner wegtransport in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente