Intro

Agere haalt het beste uit uw medewerkers en helpt zo uw organisatie verder. Zo leiden we bijvoorbeeld uw medewerker op tot planner wegtransport. Hij wordt een spin in het web bij uw transportbedrijf en het aanspreekpunt voor chauffeurs en opdrachtgevers. Aan de hand van de binnengekomen transportopdrachten stelt de planner ritten samen en maakt hij een routevoorstel. U wilt chauffeurs en vrachtwagens zó inzetten, dat een transport op de meest efficiënte manier wordt uitgevoerd. Daar dragen wij aan bij. Na afronding van de opleiding is uw medewerker het aanspreekpunt voor de chauffeurs waaraan hij dagelijks leiding geeft. Precies zoals u het graag ziet!

Opleiding

Planner wegtransport

Bij Agere kunt u uw medewerker cursussen en trainingen laten volgen op specifieke planningsonderdelen. Samen met u stellen we uit de vele mogelijkheden die we u kunnen bieden een programma op. U kunt ook besluiten uw medewerker de mbo-opleiding voor planner wegtransport te laten volgen. Niet alleen behaalt hij dan het officiële mbo-diploma Planner wegtransport, we stemmen de opleiding ook helemaal af op de wensen van uw organisatie en uw medewerker. Zo wordt uw medewerker een echte vakman die professioneel is opgeleid tegen relatief lage kosten.

De theorie van de mbo-opleiding Planner wegtransport betekent voor uw medewerker één middag/avond in de week leren. Tijdens die middag/avond komen onder meer de volgende beroepstaken en onderwerpen aan bod: communicatie en leidinggeven, planning en organisatie, plannen van wegtransport, Nederlands, rekenen en beroepsgericht Engels en Duits.

Tijdens de opleiding fungeert uw organisatie als leerbedrijf. Hier leert uw medewerker de kneepjes van het planningsvak en de vaardigheden van een planner wegtransport. Door middel van opdrachten vertalen we de theorie naar de praktijk. Eén van onze ervaren docenten zorgt voor de praktijkbegeleiding van uw medewerker.

Diploma

Nascholing

Kosten

Aanbod

  Agere boek
 

Factsheet Planner wegtransport

Klik op onderstaande button voor de factsheet Planner wegtransport in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente