Intro

Als touringcarchauffeur werkt uw medewerker individueel met klanten. U wilt dan ook dat hij of zij daar optimaal voor wordt opgeleid. Agere zorgt daarvoor. Wij trainen uw medewerker niet alleen op het gebied van rijvaardigheid (opleiding voor rijbewijs D), maar ook op het gebied van verantwoordelijkheid, communicatieve vaardigheden en een klantgerichte opstelling (via een mbo-opleiding). Zodat u over een dienstverlener beschikt die zichzelf op een correcte manier presenteert, als een echt visitekaartje voor uw bedrijf. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden. Samen met u bepalen we wat de beste route is om uw bedrijf verder te helpen.

Opleiding

Touringcarchauffeur

Uw medewerker kan met onze basisopleiding de rijbevoegdheid behalen met het rijbewijs D inclusief de vakbekwaamheid Code 95. Maar Agere gaat verder. U kunt ook kiezen voor de mbo-opleiding Touringcarchauffeur niveau 2 of Touringcarchauffeur / reisleider niveau 3. In dat geval beschikt uw medewerker ook over de extra inhoudelijke kennis waar het veeleisende beroep om vraagt.

Welke opleiding u ook kiest, we stellen samen met u de inhoud en de planning vast. Daarbij stemmen we alles zo veel mogelijk af op uw bedrijf. Ook de locatie van de opleiding is in overleg te bepalen: bij u, bij ons of ergens anders. Voor alle opleidingsvarianten zijn aantrekkelijke subsidiemogelijkheden van toepassing.

Dankzij de jarenlange ervaring in de branche van onze instructeurs en docenten, weten zij de theorie van de opleiding direct te koppelen aan de praktijk. Waar mogelijk wordt de lesinhoud zelfs gekoppeld aan uw specifieke bedrijf. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van een digitale leeromgeving.

Samen met u plannen we het hele traject, waardoor uw normale bedrijfsvoering zo veel mogelijk door kan gaan zoals u gewend bent. De slagingskans van de deelnemers is zeer groot dankzij onze inzet van individuele begeleiding.

Met ons moderne wagenpark zijn we uitstekend in staat om het praktijkgedeelte van onze opleidingen te verzorgen. Ook kunnen we eventueel ons netwerk van gerenommeerde collega’s mobiliseren. Uw deskundigheid is van harte welkom als aanvulling op de praktijk, zodat we de opleiding optimaal kunnen afstemmen met u.

Bij Agere is bedrijfsspecifiek maatwerk mogelijk. U kunt zelf kiezen uit de vele mogelijkheden op het gebied van praktijkonderdelen. U weet immers het beste welke praktijkkennis bij kan dragen aan het gewenste vakmanschap binnen uw bedrijf.

Rijbewijs

Kiest u voor de basisopleiding, dan is uw medewerker na afloop in het bezit van het rijbewijs D en de bijbehorende vakbekwaamheid Code 95. Daarmee is hij bevoegd touringcarchauffeur.

Diploma

Kiest u voor een mbo-opleiding voor uw medewerker, dan is het behalen van het mbo-diploma Touringcarchauffeur of Touringcarchauffeur/reisleider het einddoel. Daarmee kiest u voor vakmanschap op een hoger niveau, precies zoals u het graag ziet.

Nascholing

In het kader van vakbekwaamheid Code 95 zijn er bij Agere talloze mogelijkheden. Om aan de wettelijke eisen te voldoen, moet elke touringcarchauffeur elke 5 jaar 35 scholingsuren maken. Wij kunnen ook uw medewerkers trainen op specifieke onderdelen, zoals Het Nieuwe Rijden, Sociale vaardigheden, Digitale tachograaf en Levensreddend handelen.

Alle opleidingen hebben we in huis voor u. Samen met u stellen we een traject samen dat past bij uw bedrijf. Ook het behalen van het mbo-diploma via de verplichte nascholing vakbekwaamheid Code 95 is mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina Nascholing / Code 95.

Kosten

Opleiden kost geld. Dat weet u. Maar wij zijn in staat uw kosten zo laag mogelijk te houden, welke opleiding uit ons aanbod u ook kiest. Dat komt omdat wij op de hoogte zijn van relevante subsidies en wettelijke regelingen. Afhankelijk van uw wensen en situatie zorgen wij samen met u voor een optimale invulling. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Aanbod

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord! Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod van Agere voor Touringcarchauffeurs

  Agere boek
 

Factsheet Touringcarchauffeur/ Buschauffeur

Klik op onderstaande button voor de factsheet Buschauffeur/Touringcarchauffeur in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente