Elke touringcarchauffeur die u in dienst heeft moet iedere vijf jaar verplicht minimaal 35 uur nascholing volgen. Beroepsmatig rijden is niet meer toegestaan als niet wordt voldaan aan de wet- en regelgeving rond de Richtlijn Vakbekwaamheid Code 95. Bij Agere zit u goed. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met een advies op maat.

Maatwerk
Agere verzorgt vele theorie- en praktijklessen die in het kader van Code 95 worden toegepast. U kunt daarbij denken aan: schadepreventie, digitale tachograaf, chauffeursdagen, sociale vaardigheden, klantgericht communiceren, BHV of omgaan met agressie, Het Nieuwe Rijden (HNR), manoeuvreren met de touringcar of rijoptimalisatie.

We maken een maatwerkplan die we – in samenspraak met u – laten aansluiten op de behoeften van uw bedrijfsvoering en uw medewerkers. De inhoud moet bestaan uit voor Code 95 gecertificeerde cursussen. Ook is voorgeschreven dat uw medewerkers van de 35 uur nascholing minimaal zeven uur een praktijktraining moeten volgen. Hoe u de verplichte nascholing verder vormgeeft kunt u zelf bepalen.

Binnen de gestelde kaders van Code 95 kunnen uw chauffeurs zich verder professionaliseren in hun vak. Uw menselijk kapitaal bestaat uit vakmanschap. Daarom kijken wij verder dan de bepaalde wettelijke normen en bepalingen. Agere zorgt ervoor dat u de mogelijkheden die er zijn ten volle benut in het nascholingsplan voor uw medewerkers. Met onze ruime kennis en ervaring kunnen wij zelfs de specifieke inhoud van de cursussen of modules waar u voor kiest zo veel mogelijk afstemmen op uw wensen.

Vakmanschap
Uw medewerkers sluiten hun nascholingsonderdelen af met een examen of zij ontvangen een getuigschrift als bewijs van deelname. Zodra uw medewerker 35 uur nascholing heeft gevolgd, kan hij of zij de geldigheid van de Code 95 verlengen. Vervolgens is uw medewerker weer rijbevoegd voor vijf jaar.

Het is ook mogelijk om een mbo-diploma tot Touringcarchauffeur te behalen. Inclusief de verplichte nascholing Code 95. Een optie om zeker in overweging te nemen. Uw medewerker beschikt daarmee namelijk over extra competenties die hem of haar een beter vakman of -vrouw maken.

Kosten
Wij streven naar kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van wat u wenst. Interessante subsidiemogelijkheden kunnen van grote invloed zijn op het totaalbedrag. Agere heeft alle kennis rondom subsidieverlening in huis.

CONTACT
  Agere boek
 

Factsheet Nascholing (Code 95)

Klik op onderstaande button voor de factsheet Nascholing (Code 95) in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente