Intro

Als touringcarchauffeur werkt uw medewerker individueel met klanten. U wilt dan ook dat hij of zij daar optimaal voor wordt opgeleid. Agere zorgt daarvoor. Wij trainen uw medewerker niet alleen op het gebied van rijvaardigheid (opleiding voor rijbewijs D), maar ook op het gebied van verantwoordelijkheid, communicatieve vaardigheden en een klantgerichte opstelling (via een mbo-opleiding). Zodat u over een dienstverlener beschikt die zichzelf op een correcte manier presenteert, als een echt visitekaartje voor uw bedrijf. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden. Samen met u bepalen we wat de beste route is om uw bedrijf verder te helpen.

Opleiding

Touringcarchauffeur

Rijbewijs

Diploma

Nascholing

In het kader van vakbekwaamheid Code 95 zijn er bij Agere talloze mogelijkheden. Om aan de wettelijke eisen te voldoen, moet elke touringcarchauffeur elke 5 jaar 35 scholingsuren maken. Wij kunnen ook uw medewerkers trainen op specifieke onderdelen, zoals Het Nieuwe Rijden, Sociale vaardigheden, Digitale tachograaf en Levensreddend handelen.

Alle opleidingen hebben we in huis voor u. Samen met u stellen we een traject samen dat past bij uw bedrijf. Ook het behalen van het mbo-diploma via de verplichte nascholing vakbekwaamheid Code 95 is mogelijk. Kijk voor meer informatie op de pagina Nascholing / Code 95.

Kosten

Aanbod

  Agere boek
 

Factsheet Touringcarchauffeur/ Buschauffeur

Klik op onderstaande button voor de factsheet Buschauffeur/Touringcarchauffeur in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente