Intro

U wilt beschikken over klantgerichte chauffeurs die hun vak verstaan. Bij Agere leert uw chauffeur niet alleen comfortabel en veilig rijden, maar ook zelfstandig en flexibel werken met verantwoordelijkheidsgevoel. Een geldige chauffeurskaart is voldoende om te werken als taxichauffeur, maar u kunt ook kiezen voor de mbo-opleiding Taxichauffeur, waarmee we uw medewerkers opleiden tot gediplomeerde specialisten. Uw mensen zijn het visitekaartje van uw organisatie. Kies daarom voor een vakgerichte praktijkopleiding van Agere. Wij bieden diverse mogelijkheden om zowel groepen als individuele chauffeurs op te leiden. Samen met u bepalen we de ideale route naar vakmanschap.

Opleiding

Taxichauffeur

Agere stelt altijd samen met u de inhoud en planning van uw opleiding vast. Uw praktijk staat hierbij centraal. De opleiding vindt plaats bij Agere, op locatie of binnen uw bedrijf. Ook `s avonds of op zaterdag is het mogelijk om uw medewerkers op te leiden.

De basisopleiding Taxichauffeur biedt de juiste praktijk- en theoriekennis om over een geldige chauffeurskaart te kunnen beschikken. Deze opleiding kan worden uitgebreid naar een onderwijstraject op maat door extra onderdelen toe te voegen waarmee uw medewerkers zich verder kunnen bekwamen.

Met de deeltijd mbo-opleiding Taxichauffeur kiest u voor gedegen opgeleide medewerkers, die zich met recht vakmensen mogen noemen. Buiten de vaste elementen van de opleiding voegen we samen theorie- en praktijkonderdelen toe die aansluiten bij uw wensen.

Onze ervaren trainers en docenten nemen uw praktijk als uitgangspunt om de relevante theorie zo begrijpelijk en aantrekkelijk mogelijk te vertalen naar de praktijk. Met behulp van vooruitstrevende technieken als bijvoorbeeld e-learning zorgen wij ervoor dat de opleiding efficiënt is ingericht. Door individuele begeleiding zetten we in op een maximale kans van slagen.

Agere beschikt over een modern en uitgebreid wagenpark en de juiste expertise om zowel groepen als individuen op te leiden. Door onze goede contacten in de branche en vervoerswereld is het zelfs mogelijk om in korte tijd grote groepen chauffeurs te begeleiden op hun route naar vakmanschap.

De invulling van praktijkonderdelen bepalen we samen met u en waar mogelijk maken we gebruik van kennis en expertise die u al in huis heeft. Onze ervaren docenten en instructeurs nemen graag uw methoden mee in de opleiding.

Rijbewijs

Bij aanvang van de opleiding beschikt uw medewerker over het rijbewijs B. Is dat niet het geval dan kunnen wij de rijopleiding verzorgen. Met de basisopleiding Taxichauffeur wordt uw medewerker klaargestoomd voor het behalen van het wettelijke taxi-examen, waarna een geldige chauffeurskaart BCT kan worden aangevraagd.

Diploma

De deeltijd mbo-opleiding Taxichauffeur bestaat uit diverse theorie- en praktijkonderdelen (onder meer voorbereiding op het wettelijke taxi-examen) en wordt afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Na het afronden van de mbo-opleiding beschikt uw werknemer over kennis van zaken, de juiste vaardigheden om zelfstandig en klantgericht bij u aan de slag te gaan én een volwaardig mbo-diploma Chauffeur personenvervoer (Taxichauffeur), niveau 2. Hiermee kiest u voor gediplomeerd vakmanschap dat past bij het hoge niveau van uw bedrijf.

Nascholing

In de wereld van personenvervoer is nascholing van wezenlijk belang en veelal verplicht. Ook hiervoor biedt Agere legio mogelijkheden. Voor de taxibranche bestaan er talloze na- en bijscholingscursussen op het gebied van veiligheid, klantgerichtheid en rijvaardigheid. Kijk voor meer informatie op de pagina Nascholing (Code 95) of neem contact op met één van onze accountmanagers.

Kosten

Bij Agere is opleiden maatwerk. Uw wensen staan centraal bij het samenstellen van een scholingsadvies op maat. Door uitvoerige kennis van diverse subsidies en regelingen, zijn we in staat hoogwaardige onderwijskwaliteit te leveren en de kosten zo laag mogelijk te houden. Wilt u weten wat de opleiding Taxichauffeur volgens uw wensen kost? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Aanbod

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij staan u graag te woord! Bekijk hier het volledige opleidingsaanbod van Agere voor Taxichauffeurs

  Agere boek
 

Factsheet Taxichauffeur

Klik op onderstaande button voor de factsheet Taxichauffeur in pdf-formaat.

Download het bestand

Contact

(0546) 80 97 77
info@agere.nl

De route naar vakmanschap.

Powered by Verkeerscollege Twente ROC van twente